Monipuoliset ilmanvaihtotyöt Kuopion seudulla

Kysy lisää ilmanvaihtotöistä!

Rautiaisen Pelti ja Ilmastointi Ky tarjoaa Kuopiossa, Etelä-Savossa ja Pohjois-Savossa sekä peltitöitä että ilmanvaihtopalveluita. Hoidamme ilmanvaihtotyöt pien- ja rivitaloissa joustavasti ja pitkällä ammattitaidolla. Kotitalouksien ohella palvelemme myös yrityksiä. Noudatamme toiveitasi töiden toteutuksessa niin, että työt eivät sotke arkeasi ja rutiinejasi.

Nuohoukset ja ilmanvaihtokanavien huollot

Aina ilmanvaihtojärjestelmää ei tarvitse uusia täysin, vaan pelkkä huolto voi antaa ilmanvaihdolle tarvittavaa potkua. Tilaa meidät tarkistamaan kotisi tai yrityksesi ilmanvaihdon tilanne. Hoidamme ammattitaidolla ilmanvaihtokanavien huollot ja puhdistukset.


Ilmanvaihtokanavien puhdistus vaikuttaa sekä asumismukavuuteen että asumisturvallisuuteen. Me pidämme huolen siitä, että ilmastointikanavasi ovat puhtaita ja toimivia. 


Ilmanvaihtolaitteet sekä laitteiden säädöt

Puhdas sisäilma on yksi asumismukavuuden peruspilareista. Me tarjoamme Kuopion seudulla kaikenlaiset ilmanvaihtotyöt, kuten ilmanvaihtolaitteiden asennukset, mittaukset ja säädöt. Mikäli ilmanvaihtosi temppuilee tai harkitset ilmanvaihtokanavien remonttia, ota meihin yhteyttä!


Työskentelemme kaikkien ilmanvaihtokanavien parissa, ja autamme sinua luomaan kotiisi toimivan ilmanvaihdon.

Hoidamme myös ilmanvaihdon mittaukset ja säätömuutokset, mikäli ne ovat tarpeen. Valmistamme lisäksi ilmaosia.


Pyydä lisätietoa ilmanvaihtotöistämme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Olemme palveluksessasi!

Yhteydenotto

Soita meille, laitamme ilmanvaihtosi kuntoon!

Perheyritys Rautiaisen Pelti ja Ilmastointi Ky hoitaa pelti- ja ilmastointitöitä yli 35 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa osaamiseemme. Hoidamme jokaisen työn tarkasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. 


Ilmanvaihtopalvelumme ovat korkealuokkaisia ja tiimimme asiantunteva. Vuosien varrella olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta ensiluokkaisesta työstä.


Saat meihin kätevästi yhteyden joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Tilaa meiltä ilmanvaihtotyöt Kuopion seudulle tai Etelä- ja Pohjois-Savon alueelle!