Tasokkaat konesaumakatot Kuopioon, Etelä-Savoon ja Pohjois-Savoon

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Rautiaisen Pelti ja Ilmastointi Ky toteuttaa kestävät konesaumakatot toimipaikassaan Kuopion alueella, Etelä-Savossa ja Pohjois-Savossa. Perinteinen konesauma on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu kaikenlaisiin koteihin ja rakennuksiin, ja meidän avullamme kattosi kestää ongelmitta Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Oikein tehty konesaumakatto kruunaa kotisi! 

Kysy rohkeasti lisätietoja konesaumakatoistamme.

Tilaa monipuoliset peltityöt saman katon alta!

Katto-ikoni

Toteutamme aikaa kestävät katot

Konesaumakatot ovat erikoisosaamistamme, joten toteutamme kattoja, jotka kestävät sekä katseita että Suomen kovia sääoloja. Konesaumakatot ovat arvokas ratkaisu kotiin kuin kotiin, ja me olemme paras mahdollinen ammattilainen peltikattosi toteuttajaksi.

Asiantuntija-ikoni

Kattavat palvelut luotettavalta tekijältä

Peltitöiden asiantuntijana saat meiltä monipuoliset peltien työstämiseen keskittyvät palvelut. Rakennamme konesaumakatot ja hoidamme myös muun muassa hitsaukset. Voit luottaa kattavaan osaamisemme peltitöiden saralla.

Kokemus-ikoni

Peltityöt yli 35 vuoden kokemuksella

Pitkä kokemuksemme peltitöistä takaa tasokkaan ja siistin työnjäljen. Yrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus konesaumakatoista ja muista peltitöistä, ja jokainen tiimimme jäsen on alan vankka ammattilainen. Et varmasti pety työmme tuloksiin!

Konesaumakatot yksityisille ja yrityksille

Konesaumakatto on esimerkiksi tiili- ja huopakattoja kestävämpi ratkaisu erilaisiin rakennuksiin omakotitaloista kerrostaloihin. Me toteutamme tasokkaita peltikattoja sekä kotitalouksille, esimerkiksi omakotitaloihin, että yritysasiakkaiden tarpeisiin. Palvelemme myös julkista sektoria, eli asiakkaitamme ovat myös kunnat ja kaupungit Etelä- ja Pohjois-Savossa. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja hoidamme sekä pienet työt että suuremmat urakat varmalla ammattitaidolla.


Mikäli etsit toteuttajaa katollesi, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme peltityöpalveluita, kuten konesaumakattojen rakennuspalveluita Kuopiossa ja Etelä- sekä Pohjois-Savossa. Pyydä tarjous tai kysy sitoumuksetta lisätietoja palveluistamme!

Lue myös ilmanvaihtotöistä