Tilaa tyylikkäät peltilistat kotiisi Kuopiosta

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Rautiaisen Pelti ja Ilmastointi Ky – peltitöiden kokenut ammattilainen yli 35 vuoden ajalta – toteuttaa siistit ja kestävät peltilistat rakennuksiin Kuopiossa, Etelä- Savossa ja Pohjois-Savossa. Teemme ensiluokkaiset rakennuspeltilistat sekä yksityisasiakkaille esimerkiksi omakotitaloihin että yritysasiakkaille. Rakennuspeltilistojen lisäksi taidamme muun muassa kynnyspeltien ja nurkkalistojen teon. Ota yhteyttä peltitöiden monipuoliseen osaajaan!

Kynnyspellit ja nurkkalistat

Rakennuspeltilistojen lisäksi saat kauttamme myös muun muassa kynnyspellit ja pellistä tehdyt nurkkalistat sekä sisä- että ulkotiloihin. Hoidamme käytännössä kaikki mahdolliset peltityöt kotisi tai yrityksesi tarpeisiin.


Yksityiskohdat, kuten kynnyspellit ja nurkkalistat, ovat tärkeä osaa huoliteltua, toimivaa rakennusta. Meidän asentaminamme kynnyspellit ja erilaiset peltilistat sulautuvat tyylikkääksi osaksi rakennuskokonaisuutta. Ne myös kestävät käyttöä. 


Annamme mielellämme lisätietoa kynnyspeltimalleista ja asennustöistämme. Peltitöiden ammattilaisina takaamme laadukkaan lopputuloksen.

Kestävät rakennuspeltilistat katolle

Huolitellut rakennuspeltilistat kruunaavat katon ja koko rakennuksen ulkoasun. Meillä on peltitöistä yli 35 vuoden kokemus, ja hoidamme myös rakennuspeltilistat kaikenlaisiin rakennuksiin vankalla kokemuksella. 

Toteutamme kaikenlaiset listoitukset katoille, ja voit olla varma, että lopputulos miellyttää silmää. Takaamme viimeistellyt listat, jotka kestävät aikaa ja Suomen vaihtelevia sääoloja.

Kysy lisää rakennuspeltilistoista, hinnoittelustamme ja listoitustöistämme. Kerromme mielellämme lisää työskentelytavoistamme. Pyydä tarjous ja tilaa peltialan kokenut ammattilainen töihin!

Tutustu myös konesaumakattoihin

Ota yhteyttä peltitöiden ammattilaiseen!

Rautiaisen Pelti ja Ilmastointi Ky tarjoaa kaikki tarvitsemasi peltityöt. Olemme erikoistuneet etenkin ohutlevytöihin. Yrityksemme on tehnyt peltitöiden parissa pitkän uran, joten meidät palkatessasi tiedät tilaavasti peltitöihin alan varman ammattilaisen. 


Laadukkaat, siistit peltilistat ovat ydinosaamistamme. Teemme listoja sekä kattotöiden yhteydessä että erikseen tilattuina. Työskentelemme Kuopiossa ja kaikkialla Etelä- ja Pohjois-Savon alueella – ota yhteyttä!